FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 29. veljače

Autor: dsta
ZAGREB, 29. veljače 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 29. veljače.

ZAGREB - U okviru twinning projekta "Provođenje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora" održat će se okrugli stol na temu tržišnog natjecanja i javnih nabava u organizaciji Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (9,00 sati, Delegacija EU, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisni hrvatski sindikati simboličnim će se prosvjedom na Trgu bana Josipa Jelačića pridružiti akcijama što ih diljem Europe, u sklopu Europskog dana akcije, 29. veljače, provode članice Europske konfederacije sindikata, uoči sastanka Europskog vijeća. (11,30 sati, Trg bana Josipa Jelačića).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora predstavit će svoju publikaciju "Vodič kroz promjene u vanjskoj trgovini nakon pristupanja Hrvatske Europskoj uniji". Iako je trgovina sa zemljama članicama EU već u visokoj mjeri liberalizirana, administrativni postupci prilikom robne razmjene još više će se pojednostaviti, a dogodit će se i promjene u izvozu naših proizvoda, posebice poljoprivredno-prehrambenih, na tržišta CEFTA-e. (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Koordinacija sindikata Croatia Airlinesa na konferenciji za novinare osvrnut će se na neuspjeh postupka mirenja s Upravom tvrtke tijekom pregovora o kolektivnom ugovoru za 2012. te najaviti štrajk upozorenja i javno iznijeti zahtjeve sindikata (11,00 sati, Novi sindikat, Park Stara Trešnjevka 2).

ZAGREB - U organizaciji tvrtke Microsoft održat će se konferencija pod nazivom "Znanjem i inovacijama do konkurentne Hrvatske" na kojoj će se u dijalogu s gospodarstvenicima, znanstvenicima i predstavnicima javnog sektora govoriti o izlasku iz krize i poticanju gospodarskog rasta (10,00 sati, Hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - HGK-Komora Zagreb organizator je poslovnog susreta gospodarskih komora Zagreba, Budimpešte i Beograda. Tema trilateralnog susreta su aktivnosti gospodarskih komora u prevladavanju globalne ekonomske krize, a bit će predstavljeni i gospodarski potencijali Budimpešte, Beograda i Zagreba (10,00 sati, Komora Zagreb, Draškovićeva 45).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙