FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 28. veljače

Autor: dduk
ZAGREB, 27. veljače 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 28. veljače.

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora organizira tradicionalnu svečanu dodjelu priznanja Zlatna kuna trgovačkim društvima, bankama i osiguravajućim društvima za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Zlatnu kunu HGK će dodijeliti i za životno djelo i inovatorstvo. Bit će proglašeni i novi dobitnici prava na uporabu znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko te dodijeljene potpore iz zaklade Izvorno hrvatsko projektima kojima je cilj stvaranje kvalitetnih hrvatskih proizvoda te njihova imidža na domaćem i stranom tržištu (20,00 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Ministarstvo poduzetništva i obrta i Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj predstavit će projekt Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini, financiranog unutar programa Europske unije za Hrvatsku IPA IIIC - Regionalna konkurentnost. Provedba projekta vrijednog 1,3 milijuna eura započela je početkom srpnja 2011. i trajat će 24 mjeseca. Uz predstavljanje projekta, organizatori najavljuju osvrt ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa na prijedloge Delegacije EU u Hrvatskoj za unapređenje ulagačko-poslovne klime (15 sati, Informacijski centar Europske unije, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica održat će konstituirajuću sjednicu Sabora. Na dnevnom redu su izvješće o radu HTZ-a u prošlogodišnjoj turističkoj sezoni, prihvaćanje programa rada za 2012. godinu te izbor članova Turističkog vijeća i članova Nadzornog odbora HTZ-a (11 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Predstavnici konzultantske kuće Deloitte objavit će na konferenciji za novinare rezultate istraživanja stavova financijskih direktora u srednjoj Europi u vezi tema značajnih za poslovanje u Hrvatskoj u kratkom i srednjem roku (11 sati, prostorije Deloittea, ZagrebTower, Radnička cesta 80).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙