FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski novinari-skijaši na SP u Turskoj

Autor: adrp
ZAGREB/ERZURM, 25. veljače 2012. (Hina) - U turskom skijaškom centu Erzurumu se od 25. veljače do 3. ožujka održava 59. Svjetsko prvenstvo novinara skijaša u organizaciji Međunarodnog udruženja novinara skijaša (SCIJ).

Na prvenstvu sudjeluje 250 novinara iz 42 zemlje Europe ali i iz Južne i Sjeverne Amerike, Azije i Afrike, a među njima je i šest članova sekcije skijaša novinara HND-a. Oni će se natjecati u muškoj i ženskoj konkurenciji, u tri dobne skupine u veleslalomu i skijašom trčanju.

U hrvatskoj ekipi su Branka Malnar (HR- Radio Rijeka), koja je na prošlom prvenstvu u Lake Luiseu (Kanada) s osvojenom jednom zlatnom i dvije srebrne medalje ostvarila dosad najbolji rezultat hrvatskih novinara skijaša, te Barbara Štrbac (Nova TV), Ana Raić-Knežević (Novi list), Srđan Vrančić (Jutarnji list), Dan Figenwald i Danijel Popović (slobodni novinari)

Pored natjecanja i druženja novinari će se susresti i s turskim ministrima turizma, kulture i sporta, te gradonačelnikom Istanbula uz čiju je podršku turska Sekcija novinara-skijaša uspjela organizirati 59. Svjetsko prvenstvo novinara skijaša.

(Hina) xgg yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙