FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena manifestacija "Rijeka psihologije"

Autor: dsil
RIJEKA, 21. veljače 2012. (Hina) - Manifestacija "Rijeka psihologije" koja se u sklopu Tjedna psihologije u Hrvatskoj održava prvi put svečano je otvorena večeras u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Svrha manifestacije je popularizirati psihologiju i promicati njeno značenje u društvu organiziranjem popularnih predavanja, radionica, promocija, rasprava, tribina i izložaba na različitim mjestima u Rijeci. Sudjeluje pedesetak psihologa, a volonterski u organizaciji pomaže više od 40 studenata psihologije.

Manifestacija ima i humanitarno obilježje jer će novac prikupljen od prodaje promidžbenog materijala, šalica i antistres-loptica biti namijenjen uređenju odjela za djecu i adolescente u Psihijatrijskoj bolnici Lopači u blizini Rijeke.

Na otvaranju je okupljene pozdravio pročelnik Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci Zoran Sušanj istaknuvši da ovaj odsjek djeluje 34 godine te da je uspostavio kvalitetnu suradnju s psihološkom praksom u Rijeci i okolici.

U sklopu tjedna "Rijeke psihologije" održat će se 54 programa, među kojima su savjetovanja, psihoterapije vezane uz sportsku, razvojnu i zdravstvenu psihologiju te psihologiju odgoja i obrazovanja, organizaciju psihologije i slično. Sve aktivnosti bit će besplatne, a namijenjene su djeci, učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima, roditeljima i umirovljenicima.

Glavni pokrovitelj "Rijeke psihologije" je grad Rijeka, a financijski ga podupiru Sveučilište u Rijeci, Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Filozofski fakultet.

Manifestacija završava 26. veljače.

(Hina) xdsil yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙