FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 21. veljače

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 21. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 21. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavit će treću sjednicu (12 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras će na radnom ručku Udruge malih i srednjih poduzetnika HUP-a uz ostalo najaviti aktivnosti i mjere kojima ministarstvo namjerava osigurati poticajne uvjete za poslovanje malih i srednjih poduzetnika i konkurentnije gospodarstvo. Mali i srednji poduzetnici u Hrvatskoj čine više od 99 posto ukupnog gospodarstva, pa u HUP-u smatraju izuzetno važnim i pozitivnim osnivanje Ministarstva poduzetništva i obrta (13 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100).

ZAGREB - Povrat imovine i izgradnja na lokaciji srušene sinagoge u Praškoj ulici u Zagrebu, tema je konferencije za novinare Židovske općine Zagreb na kojoj će govoriti predsjednik prof. Ognjen Kraus (11 sati, Palmotićeva 16).

ZAGREB - "Što za djecu znači Europska konvencija o ostvarivanju dječjih prava", tema je stručnog skupa koji priređuje pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić, Hrvatska odvjetnička komora (HOK) te Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež (10 sati, HOK, Koturaška 53). Skupu, kojim se želi upozoriti na obvezu primjene te konvencije koja je u Hrvatskoj na snazi od 1. kolovoza 2010., prethodit će konferencija za novinare pravobraniteljice Jelavić i predsjednika HOK-a Lea Andreisa. Govorit će o suradnji tih dviju institucija u području zaštite dječjih prava (9,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙