FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački GSV razmatra moguća poskupljenja

Autor: dber
ZAGREB, 6. veljače 2012. (Hina) - Zagrebačko Gospodarsko-socijalno vijeće (GSV) razmotrit će novi prijedlog mogućeg poskupljenja komunalnih usluga, vodoopskrbe i odvodnje, pročišćivača otpadnih voda i cijena usluga javnog prijevoza u Zagrebu i zauzeti svoje stajalište o tome čim se taj prijedlog usuglasi između Gradskog ureda za gospodarstvo i Zagrebačkog holdinga.

"Danas smo od Holdinga dobili novi prijedlog koji će razmotriti Ured za gospodarstvo, a prije konačnog prijedloga korekcije cijena komunalnih usluga to će raspraviti i GSV", izvijestio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon sjednice zagrebačkog GSV-a u Gradskoj upravi.

To bi, kako je najavio, moglo biti za dva do tri tjedna kako bi se konačni prijedlog uputio i njemu prije kraja veljače.

Dodao je, međutim, da danas ne mogu govoriti ništa oko postotaka i načina poskupljenja jer su u tijeku pregovori oko korekcije cijena komunalnih usluga na zahtjev dvaju Holdingovih podružnica podsjetivši da se oko toga intenzivni pregovori vode već mjesec dana.

(Hina) xbdj ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙