FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Započeo ATP turnir u Zagrebu

Autor: rsal
ZAGREB, 30. siječnja 2012. (Hina) - U Domu sportova je započelo 7. izdanje Zagreb Indoorsa, jedinoga hrvatskoga dvoranskoga AP turnira, a u prvom dvoboju glavnog turnira Slovak Lukaš Lacko je svladao Talijana Potita Staracea 7-6 (7/2), 6-7 (4/7), 6-3.

Na turniru nastupa šest hrvatskih igrača. Nakon što je naš najbolji tenisač Marin Čilić u petak otkazao nastup zbog ozljede koljena, njegovu poziciju zauzeo je Ivan Ljubičić, a ždrijeb mu je za protivnika u 1. kolu odredio Slovaka Karola Becka. Taj dvoboj se igra danas u 17.45 sati, a nakon toga slijedi okršaj Kristijana Mesaroša protiv Nizozemca Robina Haasea.

Branitelj naslova Ivan Dodig, koji je postavljen za četvrtog nositelja, u 1. će kolu igrati protiv Turčina Marsela Ilhana, dok će suparnik Ive Karlovića, koji je postavljen za osmog nositelja, biti Slovenac Blaž Kavčič.Još dvojica hrvatskih igrača u glavni turnir je ušlo s pozivnicom ogranizatora. Antonio Veić igrat će protiv Slovenca Grege Žemlje, a Dino Marcan protiv drugog nositelja, Rusa Alexa Bogomolova. Ove gpdine će nastupiti još dvojica bivših pobjednika - Cipranin Marcos Baghdatis i Ukrajinac Serhij Stakovskij.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙