FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukometaši doputovali u Beograd

Autor: dlug
BEOGRAD, 26. siječnja 2012. (Hina) - Nakon sat i pol vožnje pod jakom policijskom pratnjom hrvatska rukometna prezentacija stigla je u Beograd i smjestila se u Hotelu IN. Rukometaši će večeras trenirati u Areni kako bi se upoznali s dvoranom u kojoj će u petak odmjeriti snage s reprezentacijom Srbije u polufinalnom susretu Europskog prvenstva.

"Osjeća se važnost polufinalne utakmice. Dečki jedva čekaju početak utakmice. Atmosfera u momčadi je super, svi su spremni. Cijela ova situacija s našim navijačima bit će dodatan motiv za moje dečke," poručio je hrvatski izbornik Slavko Goluža dodavši kako je umjesto ozlijeđenog Manuela Štrleka pozvao Hrvoja Batinovića, lijevo krilo RK Splita.

Jedan od hrvatskih junaka dosadašnjeg dijela prvenstva je vratar Mirko Alilović. "Sutra nas očekuje veliki derbi, a ulog je medalja," kazao je Alilović, te dodao: "No nema nekog posebnog naboja. Ovdje smo zbog rukometa. Dobri smo, spremni smo, uvjereni smo da možemo pobijediti. Daleko veći pritisak će biti na njihovim igračima, ipak oni igraju pred domaćom publikom,"

Ivano Balić se nije previše naigrao na prvenstvu, no njegovo iskustvo mogli biti ključno u užarenoj atmosferi koja se sutra očekuje u beogradskoj Areni.

"Do sada smo igrali vrlo dobro, izuzev jednog poluvremena protiv Španjolaca. Znamo po što smo došli i sada idemo ostvariti naš cilj. Znamo da će biti paklena atmosfera i da će na tribinama biti 20.000 ljudi, bit će ludo. Vjerujem kako ćemo iskoristiti naše male prednosti koje imamo," kazao je Balić, no nije želio otkriti o kojim se prednostima radi. "To ćete vidjeti na utakmici," dodao je.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙