FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jak vjetar otežava promet

Autor: mcur
ZAGREB, 24. siječnja 2012. (Hina) - Zbog jakog vjetra autocestom A1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok i državnom cestom D54 Maslenica- Zaton Obrovački mogu voziti samo osobna vozila, javio je Hrvatski autoklub u 17,45 sati.

Na dionici Jadranske magistrale između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Županijska cesta Bjelopolje- Donji Lapac zatvorena je za sva vozila.

U većem dijelu zemlje kolnici su u mokri i skliski od kiše, u Gorskom kotaru od snijega. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta (lansirni), ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Ulazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙