FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Linić: dobra odluka hrvatskih građana

Autor: mtau
ZAGREB, 22. siječnja 2012. (Hina) - Hrvatski građani dobro su odlučili kada su na današnjem referendumu rekli "da" Europskoj uniji, rekao je u nedjelju hrvatski ministar financija Slavko Linić.

"Ja bih rekao - dobra odluka građana Hrvatske. Znat ćemo se nositi s novim izazovima i dokazati da smo itekako sposobni biti europski građani", rekao je Linić u izjavi novinarima u Hrvatskom saboru.

Na novinarsko pitanje čeka li građane u Uniji bolji standard, Linić je kazao kako fondovi Europske unije služe za strukturne promjene, za modernizaciju, tehnologije - "to je ono što će Hrvatska itekako koristiti".

Međutim, bolji standard građana "znači da se moramo bolje organizirati, biti uspješniji, riješiti unutarnje probleme i slabosti, na neki način riješiti mirovinsku reformu, socijalnu politiku i još neke reforme u Hrvatskoj. U tome ćemo možda koristiti dio europskih sredstava ali to su stvari koje moramo sami odraditi, to je nešto što ne možemo preskočiti, neovisno bili u EU ili ne", kazao je Linić.

(Hina) xmaš ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙