FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 21. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Lici: D25 Korenica-Lički Osik, D42 Saborsko-Poljanak, D218 Sučević-Brotnja i D506 Dobroselo-Mazin. Županijska cesta ŽC Bjelopolje-Donji Lapac zatvorena je za sav promet. Na dionici autoceste A1, Bisko-Vrgorac tijekom noći padala je krupa i snijeg pa je brzina vožnje ograničena na 40 km na sat. Opreznije treba voziti po skliskim kolnicima posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti zbog moguće poledice. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na dionicama autocesta: A1 od Zagreba do Karlovca, te između Otočca i Gospića, na A3 Bregana-Lipovac od Novske do velike Kopanice, te na A4 Zagreb-Goričan od Brezničkog Huma do Zagreba. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, do 20. veljače. Zbog radova na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između tunela Vršek i Lučice, u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom i uglavnom suho. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na Jadranu prijepodne umjerena bura i sjeverozapadnjak, poslijepodne u slabljenju, a na sjevernom će dijelu okrenuti na jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 3 do 8, a na Jadranu između 8 i 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙