FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pusić poželjela sve najbolje onima koji su je kazneno prijavili

Autor: vvar
VARAŽDIN, 20. siječnja 2012. (Hina) - Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić poželjela je danas u Varaždinu "sve najbolje u životu" članovima Vijeća "Volim Hrvatsku - ne u EU" koji su protiv nje podnijeli kaznenu prijavu.

"To je njihovo pravo, mogu raditi što hoće, ali, ljudi moraju imati pravo na uvid u informacije i stvarnu situaciju", izjavila je Pusić na zamolbu da kometira to što su članovi Vijeća "Volim Hrvatsku - ne u EU" protiv nje podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede prava birača na slobodno odlučivanje koje, drže oni, proizlazi iz izjave ministrice Pusić da neće biti mirovina ako Hrvatska ne uđe u EU.

Metodološka je činjenica da se članstvo u EU kod rejting agencija prevodi direktno u političku stabilnost, a zatim i stabilnost za investiranje, a time se među ostalim mjeri i kreditni rejting zemlje, rekla je Pusić.

Padom kreditnog rejtinga hrvatski bi proračun trpio jer bi iz njega otišle milijarde kuna više na podmirivanje obveza i kamata. U toj situaciji na granici gospodarske održivosti, kada bi vlada morala uvoditi nove rezove i smanjivati proračun da bi se gospodarstvo postavilo na noge, baciti milijarde kroz prozor, ugrozile bi se i obveze koje država treba podmiriti, izjavila je

Pusić.

(Hina) xvvar yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙