FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skupština Partnerskog vijeća za tržište rada Krapinsko-zagorske županije

Autor: nkot
ZAGREB, 18. siječnja 2012. (Hina) - Skupština Partnerskog vijeća za tržište rada Krapinsko-zagorske županije (PVTR KZŽ) održat će se u četvrtak, 19. siječnja, u 12 sati (Trg Ljudevita Gaja 5, Krapina), a predviđena je i prezentacija župana Krapinsko-zagorske županije mr.sc. Siniše Hajdaš Dončića na temu: "Što nam donosi članstvo u EU".

Lokalna partnerstva za zapošljavanje imaju značajnu ulogu za razvoj ljudskih potencijala na lokalnom/regionalnom nivou, promicanje zapošljavanja te socijalnu uključenost uz veliku ulogu u pripremi za korištenje EU fondova.

Na Skupštini će se razmotriti i usvojiti Izvješće o radu za 2011. te Plan rada za 2012. godinu PVTR KZŽ. Predviđena je i prezentacija župana Krapinsko-zagorske županije mr.sc. Siniše Hajdaš Dončića, na temu: "Što nam donosi članstvo u EU".

U prvom dijelu Skupštine održati će se i Završna konferencija projekta "Partnerstvo za razvoj" koji je odobren u sklopu darovnice "Lokalna partnerstva za zapošljavanje" u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA). Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Krapina, a partneri su Krapinsko-zagorska županija i ZARA d.o.o., dok su suradnici na projektu Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i HGK Županijska komora Krapina. Tijekom Skupštine sudionicima će biti prezentirani rezultati aktivnosti u spomenutom projektu.

S poštovanjem,

Goran Grobotek

(Hina) xpp yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙