FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez ograničenja

Autor: mcur
ZAGREB, 16. siječnja 2012. (Hina) - Na većini cesta u zemlji promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja uz uglavnom povoljne vremenske uvjete, javlja Hrvatski autoklub upozoravajući da je zbog niskih temperatura moguća poledica na cestama u gorju, a osobit oprez preporuča na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Povremene poteškoće moguće su na dionicama gdje traju radovi pa se vozi uz privremenu regulaciju.

Zbog radova u tunelu Mala Kapela, na autocesti A1, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a zbog radova na nadvožnjaku Drvenik od danas do 20. veljače, za sav promet bit će zatvorena dionica autoceste Vrgorac-Ravča u smjeru Zagreba. Obilazno će se voziti starom cestom D62 Vrgorac-Ravča. U suprotnom smjeru promet će teći nesmetano.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko pontonskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Dionicom ceste D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije promet je dopušten svim vozilima, a zbog radova će se, po potrebi, promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku na Bregani i Pasjaku.

Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙