FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 14. siječnja

Autor: mkov
ZAGREB, 14. siječnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska - za subotu, 14. siječnja:

VUKOVAR - Potpredsjednica vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić sastat će se s gradonačelnikom Željkom Sabom i predstavnicima Grada Vukovara (10 sati, sjedište gradske uprave Grada Vukovara, dr. Franje Tuđmana 1). Sastanku će nazočiti i predstavnici Europskog doma Vukovar, Vukovarskog instituta za mirovna istraživanja i obrazovanje, Udruge Bosino - program edukacije i pomoć starima, ravnateljica OŠ „Josip Matoš“ za djecu s posebnom potrebama, voditeljica Programa „Pomoć u kući“ te predstavnici Skloništa za žrtve nasilja (Sigurna kuća), Društva „Naša djeca“ i Program asistenti u nastavi za djecu s posebnim potrebama, Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama „Golubica“ i Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama „Vukovarske iskrice“. Potpredsjednica vlade posjetit će i Centar za socijalnu skrb (11.20 sati, Županijska 13).

ZAGREB - Skup "Za Hrvatsku - NE u EU" u organizaciji Vijeća za Hrvatsku - NE u EU kojim zahtijevaju odgodu referenduma o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji (11 sati, Trg bana Josipa Jelačića). Vijeće za Hrvatsku - NE U EU okuplja političke stranke, udruge i pojedince koji se protive ulasku Hrvatske u EU, a djeluje sa zajedničkim ciljem referendumskog odbacivanja ugovora o pridruživanju Hrvatske EU.

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙