FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ostojić nudi suradnju sindikatima u MUP-u

Autor: dduk
ZAGREB, 10. siječnja 2012. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sastao se s predstavnicima sindikata koji djeluju u resoru unutarnjih poslova te ih pozvao na suradnju i razmjenu mišljenja o pitanjima koja se tiču provedbe kolektivnog ugovora i stručnih pitanja, priopćeno je iz Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika.

Ostojić je rekao da će se zalagati za zaštitu digniteta policajaca i ostalih službenika MUP-a koji su često na udaru javnosti zbog organizacijskih propusta za koje nisu odgovorni, kaže se u priopćenju.

Predstavnici sindikata su na jučerašnjem sastanku istaknuli potrebu razmjene informacija u utvrđivanju prijedloga zakona i podzakonskih akata, kako bi na vrijeme mogli dati svoje prijedloge i primjedbe.

Sindikalisti su Ostojića upozorili i na problem profesionalnog vatrogastva koje se nalazi u nadležnosti MUP-a i niza državnih tijela i udruga, što donosi brojne probleme.

Uz predstavnike Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika, na sastanku su bili i predstavnici Sindikata policije Hrvatske, Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a i Općeg sindikata MUP-a.

(Hina) xduk yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙