FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 4. siječnja

Autor: mcur
ZAGREB, 3. siječnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 4. siječnja:

ZAGREB – Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Daniel Srb održat će konferenciju za novinare na temu početka kampanje za referendum o pristupanje Hrvatske Europskoj uniji (11 sati, prostorije HSP-a, Primorska5).

ZAGREB – Hrvatski zavod za javno zdravstvo na konferenciji za novinare predstavit će sudionika 9. javnozdravstvene akcije „Prestani pušiti i pobijedi“ koji je dobio novčanu nagradu. Za sudjelovanje u toj akciji 2011. godine prijavilo se 5496 osoba od kojih se zahtijevalo suzdržavanje od pušenja u razdoblju od 14. studenog do 11. prosinca. Po završetku akcije jedan od sudionika, izvlačenjem, dobija i novčanu nagradu sponzora od 10 tisuća kuna. Nazočnima će se obratiti zamjenik ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, voditeljica Službe za epidemiologiju kroničnih masovnih bolesti HZJZ Verica Kralj te pobjednik akcije (11 sati, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Rockefellerova 7 /1).

ZAGREB – Promocija knjige stripa "Izgubljeni svijet" autora Borivoja Dovnikovića i Marcela Čuklija te urednika Mladena Bjažića u sklopu Prvog stripovskog događanja u 2012. godini. Borivoju Dovnikoviću Bordi bit će dodijeljena nagrada "Andrija Maurović" za životno djelo na polju hrvatskog stripa (18 sati, Biblioteka Svijet stripa, Kačićeva 6a).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

popodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xsmar yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙