FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 30. prosinca

Autor: mbuj
ZAGREB, 29. prosinca 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za petak, 30. prosinca:

ZAGREB - Ministar zdravlja Rajko Ostojić posjetit će Kliniku za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC-a "Sestara milosrdnica". Prigodom posjeta ministar će svečano uručiti 30 pužnica, od toga 20 za djecu i 10 za odrasle (11 sati, Vinogradska cesta 29. Prilikom posjeta zdravstvenim ustanovama, podsjećaju se predstavnici medija na odredbe Zakona o zaštiti prava pacijenata, te ih se moli da u krugu bolnice ne snimaju niti fotografiraju pacijente i posjetitelje bez njihove izričite privole).

ZAGREB - Ususret sljemenskim utrkama Snow Queen Trophy (Snježna kraljica), zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima i organizatorima, obići će skijalište kako bi se na licu mjesta uvjerio u tijek priprema za to zagrebačko skijaško natjecanje (10 sati, kod Vidikovca na Sljemenu (pored TV tornja)).

ZAGREB - Misa zadušnica za kardinala Franju Šepera o 30. obljetnici smrti slavit će se u zagrebačkoj katedrali (18 sati, katedrala, Kaptol 31).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙