FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: osnovan Autoklub Zagreb

Autor: ista
ZAGREB, 28. prosinca 2011. (Hina) - U sklopu Hrvatskog autokluba (HAK) od jučer djeluje Autoklub Zagreb za čijeg je predsjednika na osnivačkoj skupštini izabran prof. Željko Marušić sa Fakulteta prometnih znanosti, priopćio je danas HAK.

Za dopredsjednika je na skupštini, na kojoj su određene i smjernice i ciljevi rada novog autokluba, izabran tajnik Udruženja obrtnika grada Zagreba Boris Trupec, a za tajnika Mladen Veršić, predsjednik udruge oldtimera "Zlatni kotač".

Autoklub Zagreb želi se uklopiti u strukturu Hrvatskog autokluba te svojim aktivnostima podupirati rad krovne organizacije. Istodobno se želimo fokusirati na stručno i dobro organizirano djelovanje, kako bi se, u suradnji i sinergiji s HAK-om te ostalim stručnim institucijama i državnim službama, vozačima ponudila potpunija i kvalitetnija usluga te pridonijelo sigurnosti vožnje, naglasio je Marušić na skupštini.

AK Zagreb je utemeljio sektore za kulturu vožnje, tehničku ispravnost, ekologiju, medicinsku skrb i oldtimere, navodi se u priopćenju.

(Hina) pp/xaš yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙