FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokor prodao Grafičaru tvrtku Znanje za 9,45 milijuna eura

Autor: tper
ZAGREB, 21. prosinca 2011. (Hina) - Koncern Agrokor i tvrtka Grafičar potpisali su danas 9,45 milijuna eura vrijedan ugovor kojim Agrokor prodaje svoj većinski udjel u tvrtki Znanje d.o.o., izvjestili su iz Agrokora.

Kako se navodi u priopćenju, danas je u Zagrebu potpisan Ugovor o prodaji vlasničkog udjela Agrokora u tvrtci Znanje d.o.o. kojim ludbreška tvrtka Grafičar postaje novi vlasnik Znanja, s udjelom od 99 posto vlasništva.

Ugovor, ukupne vrijednosti 9,45 milijuna eura, potpisali su predsjednik koncerna Agrokor Ivica Todorić i predsjednik Uprave Grafičara Franjo Beser.

Grafičar kupnjom Znanja postaje najveća tiskara u Hrvatskoj, a potpisom Ugovora otvara se novo razdoblje u poslovnom životu Grafičara, jer se njegova djelatnost iz primarno tiskarske proširuje i na izdavaštvo. Znanje je, naime, tijekom proteklih godinu dana steklo titulu vodećeg izdavača u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Grafičar je vodeći proizvođač kartonske ambalaže, etiketa, samoljepljivih etiketa na papiru i foliji, fleksibilne ambalaže, lutrijskih srećaka, vrećica i vreća u regiji.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙