FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Male komunalne akcije u Zagrebu provedene 85 posto

Autor: aspa
ZAGREB, 20. prosinca 2011. (Hina) - Provedba malih komunalnih akcija u gradu Zagrebu do 15. prosinca na razini je 85 posto, što je znatan napredak u usporedbi s lanjskih 12 posto, izneseno je na današnjoj koordinaciji gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti.

Na današnjoj koordinaciji predstavnicima skupštine, vijeća gradskih četvrti i gradonačelniku Milanu Bandiću predstavljena su izvješća mjerodavnih ureda te poduzeća "Zrinjevca" i Zagrebačkih cesta, koji su naglasili da je "Zrinjevac" na 93 do 95 posto planiranih poslova, a Zagrebačke ceste na oko 93 posto.

Potpredsjednica gradske skupštine Tatjana Holjevac pohvalila je te rezultate u provedbi malih komunalnih akcija ocijenivši ih vrlo dobrim, naročito u usporedbi s prošlom godinom.

Provedbu tih akcija pohvalio je i gradonačelnik Bandić koji je rekao da se iduće godine mogu očekivati i bolji rezultati. Naglasio je kako su ti rezultati postignuti uspostavom ureda za javnu nabavu te brojnim racionalizacijama i uštedama u radu gradonačelnikova ureda.

Današnji sastanak koordinacije trajao je oko 20-ak minuta, a zaključci su prihvaćeni bez duže rasprave.

(Hina) xaš ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙