FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U subotu humanitarna prodaja božićnih drvaca

Autor: ista
ZAGREB, 15. prosinca 2011. (Hina) - Hrvatski Caritas i Hrvatske šume i ove godine organiziraju na zagrebačkom Trgu bana J. Jelačića humanitarnu prodaju živih božićnih drvaca radi prikupljanja pomoći za obitelji u potrebi.

Za humanitarnu prodaju, koja će se pod sloganom "Otvori vrata srca" održati u subotu, 17. prosinca, Hrvatske šume su darovale Caritasu 155 sadnica srebrne i obične smreke te Pančićeve omorike koje će se prodavati po cijeni od 120 do 200 kuna. Novac će se prikupljati i prodajom čestitaka koje su izrađivala djeca za natječaj Hrvatskoga katoličkog radija za najljepšu dječju božićnu čestitku “Činimo dobro čestitkom” te radova osoba s posebnim potrebama o kojima se skrbi Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Osim sadnica, Hrvatske su šume za 16 obitelji darovale drva za ogrjev.

Tijekom humanitarne akcije na središnjem zagrebačkom trgu bit će proglašeni pobjednici natječaja za najljepšu dječju božićnu čestitku te će im biti uručena prigodna nagrada galerije hrvatske sakralne umjetnosti Laudato, a obiteljima u potrebi bit će uručeni prigodni darovi i bonovi.

Akciji će nazočiti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

(Hina) xsmar yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙