FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječko-baranjski HDZ: izborne rezultati dobri, izbori uz medijski linč

Autor: vsik
OSIJEK,13. prosinca, 2011.(Hina) - Osječko-baranjski županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) analizirajući izborne rezultate stranke na parlamentarnim izborima u IV. izbornoj jedinici gdje je HDZ osvojio četiri mandata, ocijenio je kako su rezultati dobri, no da su izbori održani uz medijski linč HDZ-a.

U današnjem priopćenju Županijski odbor HDZ-a navodi kako izborni rezultati stranke predstavljaju dobar temelj za buduće političko djelovanje HDZ-a u Osječko-baranjskoj županiji i cijeloj Hrvatskoj.

Također, uz ostalo, ocjenjuje da su predizborna kampanja i izbori održani uz medijski linč HDZ-a, te, kako se navodi, "bjesomučnu političku kampanju protiv HDZ-a u posljednje dvije godine".

Zahvaljujući "iskrenim i odanim članovima HDZ-a, simpatizerima stranke i građanima koji su prepoznali vrijednosti programa HDZ-a, nije uspio naum da se HDZ posve minorizira u političkom životu Hrvatske, čak i ukloni s političke scene", stoji u priopćenju.

Osječko-baranjski županijski odbor HDZ-a ističe kako pruža bezrezervnu podršku predsjednici stranke Jadranki Kosor, Vladimiru Šeksu, koordinatoru i prvome na listi za IV. izbornu jedinicu te Tomislavu Iviću, predsjedniku ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije koji će, kako se navodi, i dalje, kao zastupnici u Hrvatskom saboru, provoditi politiku za dobrobit Hrvatske i njenih građana.

(Hina) xvsik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙