FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici mjestimice mokri, magla u Gorskom kotaru

Autor: dber
ZAGREB, 11. prosinca 2011. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i Dalmaciji, dok magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, osobito na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između Oštrovice i tunela Tuhobić te između Delnica i tunela Čardak, izvijestio je kasno večeras Hrvatski auto-klub.

Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik na autocesti A1 zatvorena je dionica Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62) ili Jadranskom magistralom (D8).

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, odnosno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Bregana povremeno je pojačan izlazak osobnih vozila. Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bregana.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xbdj ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙