FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava priloga u Audio servisu za petak, 9. prosinca

Autor: Renata Lisak
ZAGREB, 9. prosinca 2011. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------------

ZAGREB - Predsjednik SDP-a i uskoro mandatar za sastavljanje nove vlade Zoran Milanović za današnje je potpisivanje pristupnog ugovora o članstvu Hrvatske u EU rekao kako je to veliki, za Hrvatsku povijesni događaj, ali i tek pretpostavka za veliki rezultat koji očekujemo od članstva (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Počela je primjena procedure predviđene Sporazumom o arbitraži između hrvatske i slovenske vlade, pošto je danas u Bruxellesu potpisan Ugovor o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji (prilog oko 15,45 sati).

SVIJET:

-------------

BRUXELLES - Hrvatska je danas u Bruxellesu potpisala Ugovor o pristupanju Europskoj uniji, čijom će članicom postati za godinu i pol dana nakon ratifikacije ugovora u Hrvatskoj i zemljama članicama (prilog oko 16,30 sati).

LJUBLJANA - Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju gospodarski, a vjerojatno i politički odnosi Ljubljane i Zagreba bit će još bolji nego do sada, a uz to, uključivanjem druge zemlje s područja bivše Jugoslavije u članstvo integracija na određeni način pokazuje i svoju vitalnost u trenutačnoj krizi, dominantna je ocjena sloveskih medija povodom svečanog potpisivanja pristupnog sporazuma Hrvatske i EU u Bruxellesu (prilog oko 16,15 sati).

(Hina) xrlis yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙