FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skijanje: Pobjede Vidovića i Novoselić

Autor: rsal
ZAGREB, 7. prosinca 2011. (Hina) - Mladi hrvatski skijaš i član B reprezentacije Matej Vidović pobijedio je na FIS NJR slalom utrci u švicarskom Davosu. Vidović je u teškim uvjetima na stazi slavio s ukupnim vremenom od 1:19.18 minuta, a pobjedom je osvojio 24.67 FIS bodova.

Sofija Novoselić također je potvrdila dobru formu pobijedivši na FIS utrci ženskog super veleslaloma u američkom Copperu, te je osvojila 66.62 FIS točke.

Dalibor Šamšal je nastupio na EC slalomu u norveškom Trysilu na kojem je osvojio peto mjesto. Šamšal je imao zaostatak od 1.47 sekundi za pobjednikom Norvežaninom Myhreom, a osvojio je 14.48 FIS bodova.Sutra je u Trysilu na rasporedu još jedna utrka slaloma.

Nastupili su i članovi C reprezentacije na FIS NJR muškoj veleslalom utrci u talijanskom Moso in Passiriji. Istok Rodeš, koji je startao s brojem 143, utrku je završio na 30.mjestu, te na taj način osvojio 70.30 FIS točki, dok je Marko Abramović sa startnim brojem 109 utrku je završio na 37.mjestu,osvojivši 80.61 FIS bodova.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙