FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS zahvalio glasačima Kukuriku koalicije

Autor: trub
ZAGREB, 5. prosinca 2011. (Hina) - Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS) danas je priopćenjem zahvalila svim hrvatskim građankama i građanima koji su izašli na parlamentarne izbore i glasali za kandidacijske liste Kukuriku koalicije, navodeći kako će stranka u novoj vladi dati doprinos jačanju gospodarstva te vođenju odlučne vanjske politike.

Osim ukupnom pobjedom koju su ostvarili zajedno s koalicijskim partnerima iz SDP-a, IDS-a i HSU-a, u HNS-u ističu kako su posebno zadovoljni i rezultatom stranke.

"Četrnaest saborskih zastupnika (uključujući Vladimira Bileka izabranog u XII. izbornoj jedinici - češka i slovačka manjina) jamstvo su da će vrijednosti za koje se zalažemo, vrijednosti slobodnog društva i slobodnog pojedinca kojem se država ne miješa u privatni život, imati snažan glas u novom sazivu Hrvatskog sabora", navode u HNS-u.

U Vladi će, tvrde, dati odlučan doprinos jačanju hrvatskog gospodarstva s temeljnim ciljem stvaranja novih radnih mjesta, a samosvjesnom i odlučnom vanjskom politikom utisnuti Hrvatsku na političku kartu Europe i svijeta.

I u svim ostalim politikama spremni su, navode u priopćenju, na konstruktivan doprinos, uvijek imajući na umu konačni cilj – bolji život kakav svi zaslužujemo.

(Hina) xpp/xtr ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙