FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Advent na Zrinjevcu i Trgu žrtava fašizma

Autor: gvla
ZAGREB, 2. prosinca 2011. (Hina) - Božićna scena Adventa u Zagrebu ove je godine obogaćena za još dvije nove manifestacije - "Advent na Zrinjevcu" i "Advent na Meštrovićevu paviljonu" u sklopu kojih će na dvjema novim lokacijama Zagrepčanima i posjetiteljima Zagreba tijekom prosinca biti ponuđen novi doživljaj Božića.

Uz pomno odabran glazbeni program, prodajne štandove na kojima će odabrani umjetnici prodavati unikatne suvenire i božićne ukrase, božićna scena "Adventa na Zrinjevcu", koji se otvara u subotu 3. prosinca svečanim paljenjem svijetlećih ukrasa, a traje do 1. siječnja 2012., posjetiteljima će ponuditi i neke "zaboravljene" zagrebačke specijalitete - krpice sa zeljem, juhe, zapečene štrukle, te razne slastice i napitke.

Raznoliki umjetnički, zabavni i ugostiteljski programi "Adventa na Meštrovićevu paviljonu" od 6. prosinca donose Trg žrtava fašizma u novu božićnom ruhu - osvijetljena lampicama, ukrašena neočekivanim detaljima, te začinjena glazbenim programom u sklopu kojega su predviđeni brojni gosti iznenađenja, dok će odabrani umjetnici prodavati unikatne suvenire i umjetnine. Program traje do 25. prosinca.

(Hina) xgvla yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙