FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ABH pozvao birače da glasuju za listu broj pet

Autor: vhor
KARLOVAC, 1. prosinca 2011. (Hina) - Akcija za bolju Hrvatsku (ABH) poziva birače u VII. izbornoj jedinici da glasuju za listu broj pet kao listu istinskih čuvara hrvatskih nacionalnih interesa, jer ih neće očuvati ni HDZ, ni SDP, ni HSS niti itko od "izdajničkih političkih elita koje nas guraju da ulaskom u EU postanemo financijsko roblje te se pitamo zašto smo ratovali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku“, kazao je danas u Karlovcu na tiskovnoj konferenciji predsjednik ABH Željko Sačić.

Pozvao je birače da više ne daju povjerenje HDZ-u jer je časna policija, koja je iznijela Domovinski rat, danas postala servis HDZ-a i sad bi takvi ljudi trebali štititi demokraciju u Hrvatskom saboru. Za MUP i ministra Tomislava Karamarka kazao je da su to "HDZ-ovi privjesci, a po potrebi i HDZ-ova toljaga.

Da je riječ o MUP-ovim političkim manipulacijama i poremećenoj pravnoj sigurnosti građana, dokazuje činjenica da im propadaju optužnice, istaknuo je, dodavši da su najprije jurišali na branitelje i njega osobno i promašili, pa onda na SDP, Piculu, Mršića, Linića i sada Boljkovca, koji je uhićen radi Karamarkove političke promidžbe".

Govoreći o EU, ocijenio je kako su svi opčinjeni medijskim napisima da je ulazak u EU spas. To je san i utvara i mi vas želimo probuditi, tako da glasujete za listu broj 5, jer je naša vizija jasna da se treba okrenuti samo snazi i rezervama svoje zemlje i naroda, a bolne rezove predviđamo samo za političke elite, najavio je.

Veleizdajništvo političkih elita, po Sačićevu uvjerenju, vidi se po tome što su hrvatski generali u Haagu, što pristaju na gašenje tisućgodišnje brodogradilišne tradicije, što su privatizacijom uništile industriju te što su prekomjernim uvozom hrane dopustile uništavanje hrvatskog sela.

Kritizirajući dogovorena pravila s EU-om, Sačić je ustvrdio da su „izdajničke elite prihvatile da se ubuduće i ne pitajući Zagreb ili lokalna zajednica, na poneki naš otok mogu nastaniti i tisuće stranaca jer je Bruxelles procijenio da na njima ima mjesta za još pet milijuna stanovnika. To znači da će Hrvatska biti kolonizirana, a hrvatski će se narod asimilirati, istaknuo je, ustvrdivši kako on nije ksenofob, nego da je to napad na sigurnost Hrvatske.

Kandidat na listi Anđelko Čavlović, predstavljen kao istinska legenda obrane Karlovca u Domovinskom ratu pozvavši birače da im daju glas, poručio je: "Imajte povjerenja u ove časne ljude, jer mi nismo neka teška desnica, divljaci. Mi smo branitelji i domoljubi."

(Hina) xvhor ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙