FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tottenham: Ako dođe Hoilett, Kranjčar može otići

Autor: imli
ZAGREB/LONDON, 30. studenog 2011. (Hina) - Engleski nogometni prvoligaš Tottenham želi u zimskom prijelaznom roku dovesti napadača Blackburna Juniora Hoiletta (21), čime bi se otvorio put hrvatskom reprezentativcu Niki Kranjčaru (27) da napusti Spurse, objavili su u srijedu engleski mediji.

Kanađanin Hoilett odbio je produžiti ugovor sa Blackburnom, koji mu ističe na kraju ove sezone, a Tottenham je spreman ponuditi sedam milijuna funti za talentiranog napadača. Hoilett je ove sezone u 13 prvenstvenih nastupa zabio 3 gola, a trener Spursa Harry Redknapp ističe njegovu brzinu, kreativnost, te što može igrati na više pozicija.

Kranjčar već duže vrijeme želi otići iz Spursa nezadovoljan svojom minutažom, ali vodstvo londonskog kluba unatoč brojnim ponudama dosad je odbijalo pustiti hrvatskog nogometaša. U ljeto su ga u svojim redovima željeli vidjeti Sunderland i Roma, ali je Tottenham visokom odštetom od deset milijuna eura odbio potencijalne kupce. Kranjčar je u Tottenhamu od 2009., a ugovor sa Spursima ističe mu u ljeto 2013.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙