FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Savez za Hrvatsku predstavio se u Pločama

Autor: hspa
PLOČE, 27. studenog 2011. (Hina) - Na konferenciji za novinare u Pločama danas je svoj program i kandidate predstavio Savez za Hrvatsku, koji čini koalicija Hrvatske demokršćanske stranke (HDS) i stranke Jedino Hrvatska, a nositelj liste prof. dr. Josip Jurčević je istaknuo da ta koalicija nudi stručne i moralno odgovorne ljude koji mogu mijenjati situaciju u Hrvatskoj.

"Poznato je da je Hrvatska bogata po prirodnim resursima, ima izvrstan geopolitički položaj, ima izniman socijalni kapital i prema tim pretpostavkama trebala bi biti među najuspješnijim zemljama u Europi", naglasio je Jurčević, te dodao da Hrvatska to nije zbog onih koji su upravljali Hrvatskom i pokazali kranju neodgovornost.

Kandidati koalicije Savez za Hrvatsku ocijenili su da su predstojeći izbori vrlo značajni te su pozvali birače da izađu na izbore.

Ovi izbori utjecat će u bliskoj budućnosti na položaj Hrvata i Hrvatske te je vrlo važno da se što više birača na njih odazove, poručili su kandidati koalicije Savez za Hrvatsku s konferencije za novinare u Pločama.

(Hina) xddub ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙