FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HZMO: poziv umirovljenicima, klijentima Credo banke

Autor: nkot
ZAGREB, 24. studenog 2011. (Hina) - Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) pozvao je korisnike mirovinskih primanja, klijente Credo banke, da područnoj službi nadležnoj za isplatu dostave pisani zahtjev s podatkom o broju računa i nazivu banke preko koje žele isplatu mirovinskog primanja jer je Hrvatska narodna banka (HNB) Credo banci oduzela odobrenje za rad.

"Obavještavamo korisnike mirovinskih primanja kojima su se ta primanja isplaćivala na račune otvorene kod Credo banke d.d. iz Splita, da im se mirovinsko primanje za studeni 2011. neće isplatiti preko Credo banke d.d., Split budući da je HNB Banci oduzeo odobrenje za rad. Stoga, pozivamo navedene korisnike da Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, područnoj službi nadležnoj za isplatu (navedena na odresku od mirovine), dostave pisani zahtjev s podatkom o broju računa i nazivu banke preko koje žele isplatu mirovinskog primanja, te prilože tiskanicu 'ovlaštenje/suglasnost' (koju izdaje odabrana poslovna banka)", stoji u priopćenju HZMO-a.

Zbog utvrđenih značajnih nezakonitosti u poslovanju i neprovođenja mjera naloženih od središnje banke za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti, Savjet Hrvatske narodne banke u utorak je oduzeo odobrenje za rad Credo banci d.d., Split.

(Hina) xpp yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙