FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAD: Suspendiran sudac snimljen kako tuče kćer

Autor: mhaj
WASHINGTON, 23. studenog 2011. (Hina/AFP) - Teksaški sudac William Adams, kojega je vlastita kći, 2004. snimila bez njegova znanja 2004. u trenutku dok je šiba remenom, suspendiran je, pošto je video-snimka prije mjesec dana dospjela na internetske stranice, prenijeli su srijedu mediji pozivajući se na sudske izvore.

Sedmominutna snimka, koju su od postavljanja na internetske stranice prošli mjesec vidjeli milijuni ljudi diljem svijeta, prikazuje suca Adamsa kako remenom tuče svoju kćer Hillary, danas 23-godišnjakinju, istodobno je vrijeđajući.

Provokativna scena prouzročila je skandal, unatoč tomu što je u pedeset država SAD-a tjelesno kažnjavanje dopušteno, pod uvjetom da je počinjeno u obiteljskoj prebivalištu. U odluci suda u Teksasu objavljenoj u utorak navečer stoji kako je sudac Adams suspendiran. Zasad protiv njega nije pokrenut sudski postupak.

Hillary Adams je za NBC izjavila kako je tjelesno kažnjavanje uobičajeno u njezinoj obitelji te da je jedan dan odlučila skriti kameru kako bi to i snimila.

Priznavši krivnju, sudac Adams je u programu lokalne televizije grada Rockporta u kojemu živi rekao kako njegovo ponašanje zapravo nije loše "kako se čini na video snimci".

(Hina) xmh ysd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙