FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici vlažni i skliski, moguća poledica

Autor: nkot
ZAGREB, 22. studenog 2011. (Hina) - U unutrašnjosti zemlje vozi se po vlažnim i skliskim kolnicima, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost samo mjestimice u Slavoniji i u Istri na području grada Buzeta.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice, a obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj D1, na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Na autocesti A1, zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 km (od 452. do 457. km).

Zbog razminiranja, od 8 do 18 sati zatvaraju se D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo i županijska cesta Ž3266 Slunj-Cetingrad na dionici između Cetingrada i Komesarca. Vozila se propuštaju prvih 15 minuta svakog punog sata.

Do 24. prosinca, zatvorena je cesta Moravče-Marija Bistrica u ulici Crkvena Ves, a obilazak je Kašina-Vurnovec-Soblinec i obrnuto.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙