FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 20. studenog

Autor: nles
ZAGREB, 20. studenog 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 20. studenoga:

VUKOVAR - Sedmi novinarsko-književni susreti "Grad-to ste vi", u spomen na novinara Hrvatskog radija Vukovar ubijenog 1991. godine na Ovčari Sinišu Glavaševića, održat će se u Gradskoj knjižnici Vukovar (9 sati). Počast stradalim žrtvama u zarobljeničkom logoru na Veleprometu odat će se polaganjem vijenaca u 10,30, a žrtvama Ovčare u 13 sati. Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine završit će svetom misom koju će u crkvi Kraljice mučenika predvoditi velečasni Mato Martinković, župnik te istoimene vukovarske župe (18 sati).

(*) SLAVONSKI BROD / VINKOVCI - Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) boravit će u V. izbornoj jedinici: Slavonskom Brodu (u 10 sati na glavnom slavonskobrodskom trgu), Garčinu, Županji, Otoku, Iloku, Vukovaru i Vinkovcima (središnji skup, u 19,30 sati u vinkovačkoj sportskoj dvorani Lenije).

ZAGREB - Koalicija stranaka Blok umirovljenici zajedno – BUZ, Primorsko goranski savez – PGS, Hrvatska radnička stranka - HRS na čelu s nositeljem liste Ljubom Jurčićem održat će izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će govoriti o rješenju prava na invalidsku mirovinu Lazara Grujića. Sudjeluju Ljubo Jurčić i Lazar Grujić (11,00 sati, u prostorijama BUZ-a, Jurišićeva 1/V).

VINKOVCI - Konferenciju za novinare Hrvatskih laburista-stranke rada na kojoj će biti predstavljeni kandidati za izbor zastupnika u Hrvatski sabor u V. izbornoj jedinici. Na konferenciji će sudjelovati i predsjednik stranke Dragutin Lesar (15 sati, ispred Gradske kavane).

(*) Zvjezdicom je označen događaj za koji je najava stigla naknadno.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro/popodne: Milka Ćurković

Popodne/navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkt ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙