FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Više slučajeva zapljene droga

Autor: mvrk
SLAVONSKI BROD, 14. studenog 2011. (Hina) - Na izvanrednoj konferenciji za novinare brodsko-posavske Policijske uprave (PU) bilo je riječi o zapljeni droga te otkrivanju počintelja razbojstva u Slavonskom Brodu.

Kako je rečeno, u petak je u redovitu nadzoru prometa u garčinskoj općini zaustavljena "opel astra" slavonskobrodskih registarskih oznaka i u toj je prigodi suvozač (24) predao policiji vrećicu sa 102 grama marihuane.

Također u petak navečer policija je, otkrivši da 43-godišnjak s područja iste općine posjeduje veću količinu marihuane i prodaje ju na području od Vrpolja do Slavonskog Broda, pronašla preprodavača u Brodu koji je priznao sumnju. Pretragom njegova doma pronađeno je 3506 grama marihuane, kazao je Miljenko Kovačević, načelnik vrpoljske policije.

U nedjelju je policija otkrila da su u Hrvatsku iz BiH na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu u vozilima švicarskih i njemačkih registarskih oznaka državljani Hrvatske i BiH pokušali unijeti 375 tableta od kojih se mogu dobiti opojne droge. Po riječima glasnogovornika PU-a Antuna Jakobovića, prošli je vikend i na slavonskobrodskom graničnom prijelazu otkriven pokušaj unosa 86 tableta koje su na popisu droga.

Načelnik brodske policijske postaje Zoran Stašina izvijestio je da je u nedjelju otkriven maloljetni počinitelj razbojstva u trgovini u Slavonskom Brodu koji je prodavačicu udario drvenom palicom i iz blagajne ukrao 2000 kuna.

U tijeku kriminalističke istrage maloljetnik je priznao da je počinio u subotu razbojstvo te da je dio novca potrošio na drogu, kazao je Stašina, dodavši da do sada nije bio u policijskoj evidenciji.

(Hina) xmvrk ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙