FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 14. studenoga

Autor: dmak
ZAGREB, 13. studenoga 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za ponedjeljak, 14. studenoga:

SPLIT - Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Udrugom Liga za prevenciju ovisnosti iz Splita u povodu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, s ciljem senzibiliziranja javnosti za Projekt resocijalizacije ovisnika o drogama, organizira dvodnevnu Nacionalnu konferenciju pod nazivom "Školovanje, zapošljavanje i samozapošljavanje liječenih ovisnika i drugih socijalno isključenih i teško zapošljivih osoba". Konferencija se organizira u sklopu projekta Partnerstvo za razvoj ljudskih potencijala dugotrajno nezaposlenih i socijalno isključenih osoba financiranog od Europske komisije Programa Europske unije za Hrvatsku, IPA IV ( 9 sati, hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split)

ZAGREB - Konferencija za novinare Zagrebačke nezavisne liste (ZNL) na kojoj će biti predstavljene kandidacijske liste za parlamenatrne izbore koje će nakon toga biti predane Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) (10 sati, ZNL, Trenkova 7)

ZAGREB - Promocija knjige novinara Davora Runtića "Bitka za Vukovar" (18 sati, Novinarski dom).

ZAGREB - Regionalna konferencija za Jugoistočnu Europu, "Zajedno za LGBT ravnopravnost na radnom mjestu" sa svrhom razmjene dobrih iskustava i politika demokratskih sindikata u Jugoistočnoj Europi u suradnji s nevladinim organizacijama želi osnažiti informiranost LGBT osoba o njihovim pravima na tržištu rada te ih ohrabriti za učlanjivanje u sindikate. Također i osvijestiti sindikaliste o potrebi promicanja ravnopravnosti i suzbijanja diskriminacije na radnom mjestu na svim osnovama, a osobito LGBT radnika. 10 sati, Krešimirov trg 2/IV., dvorana 427)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne- Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙