FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Splitska policija istražuje smrt dviju osoba

Autor: zjur
SPLIT, 13. studenog 2011. (Hina) - Splitska policija istražuje smrt dviju osoba koje su tijekom subote mrtve pronađene u Trogiru i Kaštelima, doznaje se jutros u PU splitsko-dalmatinskoj.

Prvo je u subotu oko podneva u staroj, napuštenoj kući između Kaštel Novog i Štafilića mrtav, obješen pronađen muškarac star pedesetak godina. Policija je kazala kako je utvrđeno da na tijelu muškarca nisu pronađeni tragovi nasilja, no isto je naložena obdukcija koja će se obaviti na Odjelu patologije splitske bolnice kako bi se utvrdilo radi li se o samoubojstvu. Neslužbeno se doznaje kako policija sumnja da je riječ o muškarcu za kojim su proteklih tjedana tragali zbog nestanka iz kuće. Navodno je pronađeni muškarac bio u istoj odjeći kao i nestali.

Istoga dana u 21,50 sati slučajni prolaznik je u Trogiru na Čiovskom mostu ugledao mrtvo tijelo u moru. Obavijestio je 112, te je ubrzo iz mora izvučeno tijelo muškarca, a radi se o Z.Š. (47) iz Križevaca koji je trenutno prebivao u Trogiru. Prolaznik je policiji rekao da je vidio kada je muškarac pao u more, no nije znao je li se sam bacio ili mu je pozlilo, pa je pao. Ni na njegovom tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja. I u ovom slučaju je dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu naložio obdukciju kako bi se utvrdio pravi uzrok smrti.

(Hina) xzjur yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙