FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za petak, 11. studenoga

Autor: sdju
ZAGREB, 11. studenog 2011. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

---------------

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas je 25-orici stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine uručila ključeve osobnih automobila, čija je vrijednost ukupno veća od 2,3 milijuna kuna (prilog do 15,30 sati).

ZAGREB - Povodom 50. obljetnice Europske socijalne povelje danas je u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu upriličena konferencija u nazočnosti predsjednika Odbora za socijalna prava Vijeća Europe Luisa Jimene Quesade i pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Ive Josipovića koji je istaknuo kako ne želi da taj dokument u nas ostane "mrtvo slovo na papiru" (prilog oko 15,30 sati).

KRIŽEVCI - Predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor otvorila je 14. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije na kojem do nedjelje izlažu 232 izlagača iz zemlje i inozemstva. Sajam je ove godine tematski vezan uz ulazak Hrvatske u Europsku uniju i perspektivama na tom tržištu (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Odvjetnik HDZ-a Vladimir Gredelj kazao je izlazeći s ispitivanja u USKOK-u da se istraga u slučaju Fimi media, u kojem je ta stranka osumnjičena zbog crnog fonda, ne vodi protiv HDZ-a nego načina vođenja te stranke od 2003. do 2. srpnja 2009. (prilog do 16 sati).

(Hina) xsdju yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙