FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DIP: tri kandidature za XII. izbornu jedinicu

Autor: mcur
ZAGREB, 7. studenog 2011. (Hina) - Državno izborno povjerenstvo (DIP) zaprimilo je danas tri kandidature za izbor zastupnika u Hrvatski sabor u XII. izbornoj jedinici.

Zaprimljen je prijedlog kandidata udruge Njemačko-austrijske unije za izbor zastupnika u Hrvatski sabor u XII. izbornoj jedinici kojeg zajedno biraju pripadnici austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine. Predloženi kandidat je Nazif Memedi iz Zagreba, II. Resnik 15 C.

DIP je zaprimio i prijedlog kandidata Udruge Roma Zagreba i Zagrebačke županije za izbor zastupnika u Hrvatski sabor u XII. izbornoj jedinici kojeg zajedno biraju pripadnici austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine. Predloženi kandidat je Alija Mešić iz Zagreb, Čemernička 17

Zaprimljen je prijedlog kandidata Demokratskog saveza Bošnjaka Slavonije i Baranje - DSBSB za izbor zastupnika u Hrvatski sabor u XII. izbornoj jedinici kojeg zajedno biraju pripadnici albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine. Predloženi kandidat je Đemal Bratić iz Osijeka, Orahovička 44, izvijestio je DIP.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙