FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoreni plamen uzrok požara

Autor: vruz
SLAVONSKI BROD, 27. listopada 2011. (Hina) - Noćašnji požar na obiteljskoj kući u Livadićevoj ulici u Slavonskome Brodu, u kojemu je smrtno stradao 32-godišnji A.B., uzrokovao je otvoreni plamen izazvan najvjerojatnije upaljačem ili opuškom, utvrđeno je očevidom.

Zamjenica županijskoga državnog odvjetnika Mirela Šmital kaže kako je na očevidu bio i policijski inspektor zaštite od požara te da je, po njegovu mišljenju, požar izazvan otvorenim plamenom.

Kako je poznato da je poginuli bio pušač, uzrok požara je mogao biti plamen iz upaljača ili opušak, kazala je Šmital. Kako nema sumnje u kazneno djelo, neće se provoditi daljnje radnje, dodala je.

Poginuli je živio s roditeljima, a u trenutku kad je izbio požar, nalazio se u odvojenoj spavaonici u stražnjem dijelu skromne kuće. Kad ih je oko 3,30 sati probudilo pucanje stakala, roditelji su vidjeli što se događa i pokušali ugasiti plamen, no za mladića je već bilo kasno. Pozvani su vatrogasci koji su ugasili požar, a ubrzo je stigla i hitna pomoć te policija.

(Hina) xsbro ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙