FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milan - Palermo 3:0

Autor: rsal
RIM, 15. listopada 2011. (Hina/AFP) - Nogometaši Milana slavili su kod kuće u 6. kolu Talijanske lige kod kuće protiv Palerma s 3:0, dok je Napoli neočekivano izgubio u Napulju od Parme s 1:2.

Milan je lako došao do pobjede protiv Sicilijanaca pogocima Nocerina (40), Robinha (55) i Cassana (63), a asistencijama je briljirao Ibrahimović. Milanu je to tek druga pobjeda u sezoni i imaju osam bodova, dok je Palermo ostao na deset.

Napoli je ponovno kiksao kod kuće i to od slabe Parme, te pokazao da će vrlo teško do naslova u Italiji s paralelnim igranjem u Ligi prvaka. Parma je povela zgoditkom Gobbia (58), za Napoli je izjednačio Mascara (76), da bi Modesto u 83. minuti postigao pobjednički zgoditak za goste.

Nogometaši Intera doživjeli su i četvrti poraz u sezoni izgubivši s 1:2 na gostovanju kod Catanije. Inter je poveo vrlo rano, već u 6. minuti pogotkom Cambiassa, no domaćini su odmah na početku drugog dijela šokirali Inter pogocima Almirona (47) i Lodija (51-pen). Sada već bivši europski prvak Inter nakon šest kola ima po jednu pobjedu i remi, te čak četiri poraza.

Na ljestvici s po 11 bodova vode Juventus i Udinese, koji svoje susrete igraju u nedjelju, dok napoli ima 10 bodova.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙