FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ladonja: sigurno jedno mjesto u Saboru, moguć je i bolji rezultat

Autor: dsil
RIJEKA,14. listopada 2011.(Hina) - Kandidatkinja Ladonje za ulazak u Hrvatski sabor Tatjana Galić, drugoplasirana na Ladonjinim predizborima, na današnjoj je konferenciji za novinstvo u Rijeci, gdje su predstavljeni konačni rezultati tog predizbora, rekla da u Sabor zasad sigurno ulazi najmanje jedan Ladonjin zastupnik te da im popularnost raste pa se može se očekivati i bolji rezultat.

Rekla je da rast popularnosti Ladonje pokazuje i odziv više od 30.000 glasača na predizborima u kojima su mogli sudjelovati svi građani u 8. izbornoj jedinici.

Na pitanje o mogućoj poslijeizbornoj koaliciji Tatjana Galić je istaknula da je Ladonja spremna isključivo za koaliciju s građanima.

"Predizbori pokazuju da imamo ekipu kojoj je veliki broj građana dao legitimitet zastupanja. Ladonja ima adute i znanje", dodala je Galić.

Po konačnim podatcima predizbora, potvrđeni su neslužbeni rezultati pa je prvi po broju glasova Plinio Cuccurin, druga je Tatjana Galić, a treći Bruno Nefat. Nije bilo primjedaba kandidata na provedbu i rezultate predizbora, koje je Ladonja organizirala kako bi složila listu kandidata za ulazak u Hrvatski sabor na temelju volje građana.

(Hina) xdsil yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙