FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko održavo prvi radni sastanak u Trećoj izbornoj jedinici

Autor: nles
ZAGREB, 12. listopada 2011. (Hina) - Tomislav Karamarko održao danas u Krapini prvi radni sastanak kao koordinator u Trećoj izbornoj jedinici s predsjedništvima županijskih odbora HDZ-a Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije, priopćeno je večeras iz HDZ-a.

Kramarko je rekao da mu je velika čast što je dobio povjerenje predsjednice HDZ-a i Vlade Jadranke Kosor da kao čelni čovjek vodi HDZ do pobjede u toj izbornoj jedinici, te da na taj način da svoj obol ukupnoj pobjedi stranke na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Iako opozicija čini sve kako bi diskreditirala povijesnu ulogu HDZ-a u stvaranju hrvatske države, ali i u svim velikim političkim uspjesima koje HDZ čini danas, od bezrezervne borbe protiv korupcije, pa da povijesnog završetka pregovora, oni neće u tome uspjeti. Njihov govor netrpeljivosti i mržnje samo je kontinuitet njihove dugogodišnje politike u kojoj, niti je postojala želja za stvaranjem hrvatske države, niti postoji želja za njezinim napretkom u današnjem trenutku", kazao je Karamarko.

Umjesto da se podrži bezrezervna borba protiv korupcije, umjesto da se prokažu svi koji su u redovima ostalih političkih stranaka zamrljani korupcijskim aferama, Kukuriku koalicija se na jeftin način želi obračunati sa HDZ-om, prozivkama i lažnim optužbama, dodao je.

HDZ je, po Karamarkovim riječima, stranka koja je u korijenima hrvatske države i koja i danas pokazuje, upravo borbom protiv korupcije, da joj je Hrvatska iznad svega i svakog pojedinca.

U priopćenju HDZ-a navodi se da je bezrezervnu podršku Karamarku dao i potpredsjednik HDZ-a i dugogodišnji nositelj liste u toj jedinici Ivan Jarnjak rekavši da je ponosan na odluku stranke da se Radimiru Čačiću u toj izbornoj jedinici sučeli Tomislav Karamarko, kojeg kao kolegu i prijatelja poznaje gotovo dvadeset godina. Izrazio je ponos što će s Tomislavom Karamarkom zajedno ići do pobjede u III. izbornoj jedinici, stoji u priopćenju.

(Hina) xmt

An unhandled error has occurred. Reload 🗙