FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 10. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i Vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog centra za Hrvatsku za danas;

ZAGREB - Zbog jakih bočnih udara bure, na dionici autoceste A 1 od mosta Maslenica do tunela Sveti Rok brzina je ograničena na 60 km na sat. Na mostu Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Zbog požara je zatvorena ŽC 6142 Žrnovnica-Srinjine. Zbog radova zatvoren je izlaz naplatne postaje Lučko na autocesti A1, a sav je promet preusmjeren na NP Demerje. Na autocesti A1, između Gospića i tunela Sveti Rok na nekoliko dionica vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Na autocesti A4 Zagreb- Goričan do 20 sati zbog radova zatvorena je desna cijev tunela Vrtlinovec u smjeru Zagreb, a promet teče dvosmjerno kroz desnu cijev tunela u smjeru Goričana. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana, Kaštel, Pasjak i Rupa. Granični prijelaz Dvor zatvoren je za sav promet osim pješačkog do 16. listopada. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska i brzobrodska Split-Vis.

ZAGREB - Prijepodne djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, te mjestimičnu jutarnju maglu, dok će poslijepodne općenito biti nešto oblačnije ali i dalje suho. Vjetar uglavnom slab, na sjevernom Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, na srednjem i južnom umjeren i jak sjeverac i bura, ujutro ponegdje i s olujnim udarima. Najviša temperatura bit će između 9 i 14, na Jadranu od 17 do 21 Celzijev stupanj.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙