FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 9. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog jake bure na dionici Jadranske magistrale (D 8) između Senja i Karlobaga zabranjen je promet za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Zabrana prometa za teretna vozila iznad 7,5 tona danas je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 nema zabrana. Zbog većeg oštećenja kolnika zatvorena je državna cesta D523 Križišće-skretanje za Kraljevicu. Obilazak je D501 Križišće-Jadranovo. Na autocesti A1, između Gospića i tunela Sveti Rok na nekoliko dionica vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Za sav promet zatvorene su državne ceste: D1 u Lučkom, D22 Novi Marof-Sudovec, D34 Slatina-Čađavica, D38 Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, D45 Veliki Zdenci-Hercegovac, D59 Kapela-Dazlina i D212 Zmajevac-Batina. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska.

ZAGREB - U većini krajeva djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a na sjevernom će Jadranu prevladavati sunčano. USlavoniji, Posavini i Lici pretežno oblačno, povremeno uz malo kiše, a rijetki i kratkotrajni lokalni pljuskovi mogući su poslijepodne i u ostalim kopnenim krajevima te na srednjem Jadranu. Bit će vjetrovito i razmjerno hladno. Puhat će umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu jaka, na srednjem i južnom dijelu i olujna bura. Najviša temperatura između 8 i 13, na Jadranu od 14 do 18°C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙