FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 23. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidroeteorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na dionici Jadranske magistrale (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zbog bure zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama. Jak vjetar puše na dionici autoceste A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (brzina je ograničena na 60 km/h), no autocesta je otvorena za sva vozila. Na autocesti A1, kroz tunel Mala Kapela vozi se jednim trakom u smjeru Splita do 18 sati. Zbog prometne nesreće, zatvorena je državna cesta D30 Velika Gorica-Sisak u mjestu Buševec. Obilazak je lokalnim cestama. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u kopnenim krajevima i na južnom Jadranu povremeno uz umjerenu naoblaku. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla ili niski oblaci. Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu umjerena, ujutro podno Velebita i jaka bura s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura većinom od 19 do 24, na moru između 25 i 29 stupnjeva Celzijevih

(Hina) xdd ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙