FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 18. rujna

Autor: ddad
ZAGREB, 18. rujna 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) - Hrvatska - za nedjelja, 18. rujna.

MURTER - Čelnici Kukuriku koalicije predsjednik SDP-a Zoran Milanović i predsjednik HNS-a Radimir Čačić sastat će se i razgovarati s ribarima u luci u mjestu Jezera na otoku Murteru (8,30 sati) nakon čega će dati izjavu za medije. Poslijepodne Milanović i Čačić posjetit će i Žirje (15 sati).

MARIJA BISTRICA - Hrvatska seljačka stranka održat će svoje tradicionalno hodočašće u hrvatsko nacionalno marijansko svetište Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu. Šesto po redu hodočašće okupit će brojne hodočasnike, članove HSS-a i njegovih simpatizera pridošlih iz svih krajeva Hrvatske, a u organizaciji županijskih, općinskih i gradskih organizacija HSS-a. Predsjednik HSS-a Josip Friščić održat će konferenciju za novinare s dužnosnicima te stranke (10 sati). Nakon toga formirat će se povorka hodočasnika i krenuti na prostor Crkve na otvorenom bl. Alojzija Stepinca (10,30 sati) gdje će se služiti misa (11 sati).

ZAGREB - Tradicionalna utrka Terry Fox Run održat će se na zagrebačkom jezeru Jarun, s ciljem prikupljanje donacija za istraživanje raka u Hrvatskoj te podizanja svijesti građana o toj bolesti. U središnjem događaju, utrci "Maraton nade" koja će se trčati oko jarunskog jezera, mogu sudjelovati svi građani, trčanjem, vožnjom bicikla, rolanjem ili hodanjem. Otvaranje akcije počinje u 15,30 sati, a utrka u 16 sati.

Dežurni urednici:

ujutro/poslijepodne : Neven Leskovar

poslijepodne/navečer: Mate Kovačević

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmvr yln/ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙