FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Slavonskog Broda jedna osoba poginula, šest ozlijeđenih

Autor: mvrk
SLAVONSKI BROD, 17. rujna 2011. (Hina) - Makedonski državljanin star 48 godina je poginuo, a šest je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16,45 sati na autocesti tri kilometra istočno od Slavonskog Broda.

"Poginuli se nalazio u vozilu švicarskih registarskih oznaka i kretao se u smjeru Zagreba. Prema prvim podacima, sumnja se da je pukla guma na automobilu u kojem se nalazio poginuli. Nakon toga je vozilo probilo zaštitnu ogradu i prešlo na južni kolnički trak gdje se sudarilo s vozilom zagrebačkih registarskih oznaka. Prema trenutno dostupnim podacima u nesreći je ozlijeđeno još šest osoba. O točnim uzrocima nesreće znat će se više sutra nakon što se obavi stručno vještačenje", kaže Antun Jakobović, glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske.

Prometna nesreća dogodila se tri kilometra od istočnog izlaska s autoceste za Slavonski Brod. Od siline udara jedan je automobil odbačen uz zaštitnu ogradu dok je drugo vozilo završilo na zelenoj površini uz autocestu.

Ozlijeđeni su zbrinuti u slavonskobrodskoj bolnici.

(Hina) xmvrk ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙