FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: izjava premijerke Kosor povodom dolaska Tuska

Autor: nkot
ZAGREB, 16. rujna 2011. (Hina) - Obavještavamo korisnike da je iz hrvatske vlade najavljeno da će premijerka Jadranka Kosor u petak dati izjavu za medije u povodu dolaska predsjednika poljske vlade Donalda Tuska, danas

Premijerka Kosor izjavu će dati u 15.30 sati, u Banskim dvorima.

Poljsko predsjedništvo EU-a najavilo je da će premijer doputovati u Zagreb u petak navečer i u subotu ujutro uručiti nacrt Ugovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji premijerki Jadranki Kosor.

Odbor Stalnih predstavnika Europske unije (COREPER) prihvatio je u srijedu u Bruxellesu englesku verziju Ugovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji i sada se kreće s prevođenjem na hrvatski i sve službene jezike Europske unije. Posao prevođenja i lingvističke i pravne redakture trebao biti dovršen do kraja listopada kako bi ugovor mogao ići na razmatranje u Europski parlament, koji mora dati svoj pristanak prije potpisivanja.

Poljski izvori navode da mjesto i točan datum potpisivanja još nisu utvrđeni, ali da bi se "navjerojatnije" trebalo dogoditi 9. prosinca u Bruxellesu, kada se održava summit šefova država ili vlada Europske unije.

(Hina) xpp ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙